zondag 1 september 2019

Totally alive and my spirit light

Wat zonaanbidding betreft is het in de zomer beter om er actief aan deel te nemen, dan om er over te schrijven. Ik heb wel veel inspiratie opgedaan tijdens de vakantie, dat dan weer wel. :-)

Mocht je nog in de gelegenheid zijn om op een bedje in de zon te liggen dit jaar, dan adviseer ik A Moon Shaped Pool van Radiohead voor op de headset. Geen hele nieuwe plaat, maar wel heerlijk om ontspannen naar te luisteren. (De titel van deze blog komt van de song Desert Island Disk)

Mijn advies: de eerste 4 songs op de rug liggen, de volgende 3 op de buik, 1 op de linkerzij, 1 op de rechterzij, en mocht je het daarna nog trekken, de laatste 2 songs weer op de rug. Wel smeren, hè.


Ik heb leuke boeken gelezen, zoals:
Eigenlijk allemaal aanraders.

Deze week ben ik weer aan het werk gegaan, maar (en?) begonnen met een tweedaagse cursus, Archimate. Het is een modelleertaal voor IT architecten. Dat was een goede manier om het hoofd weer te laten wennen aan analytisch en gestructureerd denken. Aanstaande maandag ga ik op voor zowel het foundation als het practitioner examen. Dit weekend nog even oefenen op elementen, aspecten en relaties.

Boek status:
Komende weken ga ik verder met de hoofdstukken van deel 2 van mijn boekje meer body te geven. Het geheel bestaat uit vier delen, waarvan de hoofdstukken nu allemaal gespecificeerd zijn, in die zin, dat ik weet wat er de gebeurtenissen (scenes) zijn die zich in het hoofdstuk moeten afspelen en welke reis de hoofdpersoon van elke scene aflegt (zowel psychisch als fysiek). Van Deel 1 is nu een ruwe eerste versie klaar.

Tot later!


Geen opmerkingen: