Publicaties


📕 Zonaanbidding; Een 'klein' boekje

(VadeM Uitgeverij; 2023) 

 "Dit alles maakt het debuut van Van der Meij een roman die aan een breed publiek het nodige leesplezier zal verschaffen."~ Cees van Rhienen (Wat Cees Leest)

Een aantal jaar geleden, na decennia tevergeefs te hebben gewerkt aan dat ene grote boek, besloot schrijver Huub van Maasburg om zich even op iets nieuws te richten: een klein boekje over Zonaanbidding door de eeuwen heen. Hoewel hij het zelf niet zo begreep, werd dat boekje een groot succes, met de nodige media aandacht. Nu “Zonaanbidding”,  een paar jaar later, ongevraagd opnieuw in het nieuws komt, besluit Huub om bij zijn Griekse neef op Kreta te schuilen. Maar ook daar wordt hij gevonden door bekenden en onbekenden. Het idee voor een nieuw klein boekje dient zich aan.  


“Zonaanbidding” is mijn eerste roman en gaat over de sterke invloed van de Zon op het leven van de mens en hoe zwak (de invloed van) de eigen wil daar tegenover staat. Boven alles gaat het boek over de zoektocht van hoofdpersoon Huub van Maasburg naar de zin van dit alles."Zonaanbidding; Een klein boekje" is te bestellen via mijn webshop:

  • Hardcover   à  € 26,95 + (verzendkosten € 4,89 )
  • Paperback    à € 19,95 + (verzendkosten € 4,89 )
  • e-Book          à € 12,95 


De Paperback-versie is ook bij de lokale en online  boekhandels verkrijgbaar:

  • Bruna      à € 19,95 + (verzendkosten  2.95 óf gratis afhalen)
  • Libris       à € 19,95 + (verzendkosten € 2.95 óf gratis afhalen)
  • Bol           à € 19,95 + (verzendkosten € 2,99 of gratis met Select)
  • Amazon  à € 19,95 + (verzendkosten € 7,55 ! ) 
  • Etc.

Het e-Book is ook verkrijgbaar via Bol.comAmazon Kindle, Kobo.com en bij Kobo Plus.         ---------------------------------------------------------------------------------------------


🎵 De Laatste Avond / Theo Driessen

Muziek: A.W.F. de Boer / Tekst: H. van der Meij
(Op het Theo Driessen album "Terug"; 2020)

Hier te beluisteren        ---------------------------------------------------------------------------------------------


🎵 De Zon Is Weer Gaan Schijnen / Diep Triest

Muziek: A.W.F. de Boer & L.K. Praagman  / Tekst: H. van der Meij 
(Op het Diep Triest album "niet zomaar triest"; Telstar 1999)
        ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wil je je lof of ongezouten mening over iets uiten?

Dat kan in het opmerkingenveld hieronder, maar ik ben nóg meer geholpen met een eerlijke review op websites zoals Bol.com, Hebban.nl en Goodreads.com of gewoon op de tijdlijn van je eigen Social Media kanaal van voorkeur.

        ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heb je tijdens het lezen van een boek onverhoopt een typefout of andere onregelmatigheid aangetroffen?

Meld deze dan hier.

Geen opmerkingen: