dinsdag 12 maart 2024

No one dared disturb the sound of silence

Ja, ik geef toe dat het nu wel erg lang stil is op mijn blog. Heb ik dan niks te vertellen? Nou, inderdaad niet zoveel, want, ik ben weer druk bezig, en dat is op zich goed nieuws.

Bron: onbekend (graag melden via contactformulier)

Ik heb de nare periode van mijn ziekte achter me gelaten, ben weer (bijna) voltijds aan het werk en, ja echt, ik ben mijn volgende roman aan het schrijven. Natuurlijk kan (wil) ik er nog niet veel over vertellen, behalve dat het wederom niet dat ene grote boek is. 😁 Maar ook geen kleintje.

Als alles volgens planning verloopt, is het manuscript in de loop van volgend jaar klaar en hopelijk lukt het ook om het nog in 2025 uit te geven.

Naast dit boek ben ik ook bezig om al mijn bijschrijfsels (zoals songteksten, gedichten, korte verhalen) van de afgelopen 54 jaar te verzamelen en daar wil ik een bundel van maken en ter gelegenheid van mijn 11ste lustrum uitgeven. Dat zal dan ook in 2025 zijn.

Activiteiten en plannen genoeg dus. Maar niet veel om over te bloggen. Dus heb geduld: geen nieuws is goed nieuws.

Blijf bij en blij!

Liefs, Hein

O ja, ik heb een heus Gastenboek toegevoegd aan mijn site. Als je wat wil zeggen over (of tegen) mij of mijn boek, dat door iedereen gelezen mag worden, kan dat hier.

2 opmerkingen:

Paul Bentvelzen zei

Fijne update Hein, keep up!
Grtz Paul Bentvelzen

Niels Eikmans zei

Leuk om weer van je te horen Hein!
Ben benieuwd naar het boek...