zaterdag 7 oktober 2023

Yesterday, When I Was Young

Dat was een heerlijke dag gisteren!

Het begon al toen ik wakker werd met felicitaties, via een berichtje op mijn telefoon, van Krijn Vogelaar. Krijn is ook een debuterend schrijver in de Hoeksche Waard. Hij heeft een spannend mysterie geschreven. Als je van een vlot verteld verhaal houdt met een Americana/Rootsy gevoel dan moet je zeker zijn roman "Het Neumann Mysterie" lezen.Krijn en ik hebben elkaar afgelopen woensdag voor het eerst ontmoet, met koffie en taart. We spraken af om kennis te maken, ervaringen uit te wisselen en te onderzoeken of we misschien samen wat activiteiten konden ondernemen om onze boeken te promoten. Dat was leuk.

De felicitaties van Krijn gingen over een mooi artikel in het Algemeen Dagblad dat gisteren verscheen en mijn boek weer eens op een andere manier belicht. Het stuk is geschreven door Arie Bevaart naar aanleiding van een leuk gesprek (interview) dat we hadden.
Het artikel is hier te lezen. 


Toen ik had ontbeten, gisteren, ben ik naar de kapper geweest. Zowel dochter Lisanne als vrouw Elaine vonden het de hoogste tijd. Omdat mijn haar door de chemo nogal is uitgedund, vond ik het zelf wel fijn dat het nog aanwezige haar wat langer was. maar na de knipbeurt bleken ze wel gelijk te hebben gehad. Het was hoog nodig en ik zie er weer fris en fruitig uit. Omdat ik toch in Oud Beijerland was, heb ik gelijk maar de geprinte versie van het AD gekocht en bloemen voor Elaine. We hadden namelijk nóg wat te vieren.

Naast dat het gisteren precies een half jaar geleden is dat ik ziek werd, was het ook precies een half jaar geleden dat we tweeëntwintig jaar getrouwd waren. Dus waren mijn lieve, mooie Elaine en ik gisteren ook nog eens precies tweeëntwintig-en-een-half jaar getrouwd. Reden voor een gezellig etentje met zijn 2-en bij Leff in Oud Beijerland. Dat was een culinaire traktatie en een gezellig avondje uit in één.

Dat was een heerlijke dag gisteren!

Geen opmerkingen: