zondag 3 maart 2019

Muziek terwijl u werkt

De opzet voor Zonaanbidding is gereed, inclusief het 'plot'. Ik vul nu de hoofdstukken in. Dat is een plezierig werkje, al moet ik me soms inhouden om niet op een zijspoor te raken bij het gebruik van mijn informatiebronnen (waar ik in een andere blog over zal vertellen).

Het schrijfwerk zou in ieder geval een stuk minder vlot verlopen zonder mijn ‘Work Force’ afspeellijst op Spotify™, met daarop muziek van de artiesten die mijn creativiteit en doorzettingsvermogen stimuleren. Belangrijke namen zijn, onder andere: 
  • Marillion
  • Radiohead
  • Talk Talk
  • Elbow
  • Shearwater
  • Yes
Het is een eclectische verzameling, maar heel doeltreffend. Mocht je mijn openbare afspeellijst willen gaan gebruiken, vergeet dan niet om shuffle aan te zetten. Veel plezier!

Link: Work Force


Geen opmerkingen: