zondag 24 februari 2019

FlaptekstIk ben lekker druk bezig met het schrijven van mijn eerste boek: Zonaanbidding. 
In mijn hoofd is het al helemaal klaar. Nu het zware werk nog. 😃
Het lukt me steeds beter om vrije tijd te vinden om er aan te werken, maar ja, de lente staat voor de deur, dus ik ben benieuwd hoe het zal gaan als ik weer lekker in de zon kan gaan zitten.

Ik heb een stukje 'blurb', oftewel 'flaptekst' geschreven als 'elevator pitch' voor het boekje:

Na jaren lang geploeterd te hebben aan dat wereld veranderende boek, krijgt Huub Mesters in de vertrekhal van Schiphol een ingeving. Even iets anders. Een simpel boekje voor mensen die lekker op vakantie gaan. Een boekje over de geschiedenis van de zonaanbiddingHet wordt een groot succes en Huub is in één klap beroemd. Met alle gevolgen van dien. 
Maar dat ene ‘grote’ boek blijft aan hem trekken. Het eist te worden voltooid, want wat is anders nog de zin van het leven?

Ik ben van plan om regelmatig een update te geven over het schrijfproces en af een toe alvast een stukje van het boek te delen. Ik ben benieuwd of er mensen warm voor gaan lopen.2 opmerkingen:

Bart van der Meij zei

Kan ik vast vooruit bestellen? #crowdfunding

Hein van der Meij zei

Leuk idee, Bart. :-)
Misschien tegen de tijd dat ik een beeld krijg van wanneer het ongeveer klaar gaat zijn. En of ik het in eigen beheer ga uitgeven of op zoek ga naar een uitgever.