zondag 10 maart 2019

Vrijdag, schrijfdag (maar soms niet).

Het is fijn dat mijn werkgever toestaat dat ik 4 x 9 uur werk. Zo ben ik lekker iedere vrijdag vrij van werk en kan ik deze dag besteden aan het schrijven van Zonaanbidding. Dat gaat bijna altijd goed, maar soms hebben we een beter idee (zoals lekker naar de sauna) of moeten er "dringend" klusjes in huis gebeuren, zoals afgelopen vrijdag. Dan komt er dus weinig van het geschrijf.

Afgelopen vrijdag hadden we een afspraak bij de dierenarts voor de twaalfde week prikken van onze pup Finnley, maar bij aankomst bleek de dierenarts ziek en konden we onverrichter zaken terug naar huis.
Verder waren bestelde lichtarmaturen voor led lampen gearriveerd dus die heb ik ook opgehangen. Helaas bleken de dimmers niet helemaal goed, dus heb ik nieuwe dimmers besteld. Enzovoorts, et cetera en wat al niet meer...
Voor je het weet is er een heel weekend voorbij :-)
Ik ga kijken of ik deze zondagmiddag nog wat schade kan inhalen.Gelukkig is het echt binnenblijfweer vandaag en geen dag voor zonaanbidding, of toch?


Geen opmerkingen: