donderdag 9 maart 2023

Het is bijna zover!

Hoi Zonaanbidders!

Het heeft even geduurd, maar ik ben terug met goed nieuws! En dat ik sinds de vorige blog met mijn gezin naar een fijne nieuwe woning ben verhuisd, en nog belangrijker, dat ik opa ben geworden, is ook fijn nieuws, maar niet waar ik op doel.

Nee, nee, het gaat namelijk wél om mijn boek Zonaanbidding. Momenteel leg ik de laatste hand aan het manuscript en ik heb besloten het deze zomer in eigen beheer te gaan uitgeven.

"Deze zomer pas? Het is nog niet eens lente!" zal je misschien denken, maar... In april begin ik met een heuse pre-order campagne. De start is om precies te zijn op 3 april, toevallig ook nog eens mijn verjaardag. De campagne loopt tot het eind van april. In mei en juni zullen de cover ontwerpen en de druk plaatsvinden en ergens in juli zullen de  boeken verzonden worden naar de deelnemers aan de pre-order.

Hier gaat het om een mooie hardcover uitvoering van het boek, met achterin een bedanklijst met de namen van alle pre-order deelnemers. Uiteraard zal ik de boeken signeren.

Verder zullen er een aantal opties zijn om nog wat te kiezen te hebben bij de pre-order. Denk aan een e-book versie of een voordracht van de proloog bij jou thuis :-)

Vanaf ergens in september zal het boek in paperback en e-book vorm verkrijgbaar zijn via de gebruikelijke kanalen. Denk aan:

  • Jouw lokale boekwinkel (wel even bestellen van te voren)
  • Alle digitale boekwinkels
  • Bol.com
  • De site van de drukkerij
  • Kobo en Kobo Plus
Verder heb ik, zoals je kunt zien, mijn site geüpdatet. Ik hoop dat je hem mooi vindt.

Tot gauw, tot de lente!1 opmerking:

Anoniem zei

Ik ben benieuwd 🌅