maandag 8 mei 2023

That's one small step for man...

Lieve Zonaanbidders, de pre-order campagne is afgelopen! 

Ik ga mijn best doen om jullie een zo mooi mogelijk boek te kunnen (laten) bezorgen. Dit doe ik naast een ander groot "project", waarover jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen. Hierdoor heb ik na de eerste paar dagen van de pre-order campagne minder aandacht aan de promotie kunnen geven. Desalniettemin ben ik enorm tevreden over de belangstelling en het aantal bestellingen  Bedankt daarvoor!

De komende periode zal het wat rustiger worden, omdat ik vooral met mijn herstel bezig zal zijn.

Medio juli zullen de boeken bezorgd worden bij iedereen die een bestelling heeft geplaatst. Als er tussentijds een update is, zal ik dat op dit kanaal te doen.

Tot later!Geen opmerkingen: