donderdag 4 april 2024

My mind is clearer now

De week na mijn verjaardag. Vorig jaar was me dat wel een weekje:

  • Het was de week dat de pre-order van Zonaanbidding van start ging.
  • Het was ook de week dat ik buikpijn kreeg (en we weten inmiddels allemaal wel hoe dat is afgelopen ...)
Dit jaar wordt het heel anders. Beetje werken, beetje hobbyen aan mijn volgende boek en in het weekend naar Jesus Christ Superstar. Zin in.

Al vanaf onze jeugd zongen mijn broer en ik deze musical integraal, tijdens de vaat of lange autoritten. We switchten moeiteloos van de ene rol naar de andere. Was het mooi? Waarschijnlijk niet. Maar het was wel leuk. Voor ons dan tenminste.

De versie die we gaan zien is in het Engels. Dat betekent de originele teksten van Tim Rice. Hoewel de Nederlandse versie van Daniel Cohen prima te pruimen was, zo'n twintig jaar geleden, heeft de originele versie toch de voorkeur.

Ik zal proberen niet mee te zingen. 😁
Geen opmerkingen: