dinsdag 29 augustus 2023

This bird has flown

"Zonaanbidding" is los in de wereld. Mijn kuiken is uitgevlogen. 

Er liggen een aantal stuks bij NBD Biblion, waar wordt bepaald of het boek iets is voor de aangesloten bibliotheken (dat zijn ze bijna allemaal). 

Diverse exemplaren zijn in bezit van recensenten. De eerste recensie van Zonaanbidding is verschenen. Ik heb een recensiepagina toegevoegd aan mijn site om zoveel mogelijk van de (semi-) professionele recensies, die ik mag krijgen, te tonen.

Een week voor de officiële release is het boek inmiddels al online overal verkrijgbaar en te bestellen bij lokale boekhandels. Dat is namelijk lastig te plannen. 

Op vrijdag 1 september zal een heuse Facebook winactie starten. Hierbij zijn 2 paperbacks en 10 e-Books te winnen. Hou mijn facebook account Hein van der Meij - auteur in de gaten voor de actie!

De officiële release op 5 september  zal bestaan uit het fysiek beschikbaar komen in alle vier de seculiere (!) boekwinkels in de Hoeksche Waard (Oud-Beijerland, Numansdorp, Puttershoek en Strijen). 

Vanaf 5 september is Zonaanbidding ook te leen bij de bibliotheek van Zuid-Beijerland.

12 september mag ik weer even langskomen bij de regionale radio om iets te vertellen over de voortgang van mijn boek. Ik zal hier over vóór die tijd nog wel iets meer details delen.
Geen opmerkingen: