zondag 30 juli 2023

The eagle had landed!

Afgelopen week is "Zonaanbidding; Een 'klein' boekje" bezorgd bij de pre-orderaars. Dat betekent dat mijn boek nu gelezen zou kunnen worden. Of gelezen zou kunnen zijn.

Het voelt voor mij een beetje als een ouder die zijn kind uit logeren stuurt en hoopt dat het zich bij oom en tante goed gedraagt en die vervolgens het hele weekend bij de telefoon zit om te wachten tot er gebeld wordt met het verzoek om  "in godsnaam dat kind weer op te halen". 

Tot nu toe geen telefoontjes. Geen nieuws is goed nieuws?


Komende weken ga ik een aantal boeken versturen naar recensenten en de bibliotheek centrale. Dit allemaal in aanloop van de lancering op 5 september. Ook ben ik een winactie op facebook aan het plannen voor begin september. Als mensen nog goeie idee├źn hebben om mijn boek onder de aandacht van het (grote) publiek te krijgen, hoor ik dat graag!

1 opmerking:

Anoniem zei

Echt super je boek Hein! Mooi geschreven en sfeervol! Alles zit er in!